Σεμινάριο Βίντεο - Μοντάζ - ''Βασικές Αρχές Βιντεοσκόπησης''

Ο κύκλος μαθημάτων της περιόδου 2023 / 2024 ξεκινά την 12/10/2023. Το σεμινάριο Βίντεο -  Μοντάζ της ΕΦΕ, είναι  διάρκειας    οκτώ (8) μηνών,  και θα  διεξάγεται κάθε  Πέμπτη στις   18:00 (διάρκεια μαθημάτων 90 λεπτά).

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες, τις απαραίτητες γνώσεις, πάνω στις Βασικές Αρχές Βιντεοσκόπησης.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων περιλαμβάνει: 

Σαφείς και ολοκληρωμένες γνώσεις για τα βασικά αντικείμενα, τις διαδικασίες και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην βιντεοσκόπηση. 

Εκμάθηση της λειτουργίας της κάμερας, τα στοιχεία που αποτελούν ένα βίντεο, εφαρμογές και τεχνικές κίνησης, φωτισμού, κανόνες σκηνοθεσίας, καταγραφής ήχου, εύκολης επεξεργασίας στο λογισμικό μοντάζ, πρακτικές σε εξωτερικούς χώρους με ποικίλη θεματολογία.

Παραγωγή  καλλιτεχνικών έργων με ανάπτυξη ενδιαφερόντων πλάνων με ηχητικά και φωτιστικά εφέ για τη αυθεντικότητα του κάθε μαθητή ξεχωριστά, έτσι ώστε να υπάρξουν αμέτρητες ευκαιρίες για δημιουργία και έκφραση.

Τρόπος διεξαγωγής του Σεμιναρίου: 

Για τα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα προσέρχονται στις εγκαταστάσεις και στο στούντιο της ΕΦΕ 

Κόστος σεμιναρίου: 50 ευρώ τον μήνα (χ 8 μήνες)  και 50 ευρώ το δικαίωμα εγγραφής. Για τα μέλη της ΕΦΕ 45 ευρώ τον μήνα (χ 8 μήνες)  και 45 ευρώ το δικαίωμα εγγραφής                 

Εισηγητής του  σεμιναρίου, Μπαρδάκης Δημήτριος  (Τηλ 6986629880, e-mail: fotomagazo@gmail.com)

Με το πέρας  του σεμιναρίου θα δοθεί ‘’Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου’’.

Εγγραφές από 4η Σεπτεμβρίου στα Γραφεία της ΕΦΕ καθημερινές 6-9 μμ. Αποστολή   μέιλ  για δήλωση ενδιαφέροντος και  στοιχείων στη διεύθυνση: office@efe.com.gr        

ΕΝΑΡΞΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ  ΤΗΝ 12/10/ 2023