Διαδικτυακή Παρουσίαση του Άγγλου φωτογράφου TIM PILE

Στην έναρξη του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας που διοργανώνει και φέτος η ΕΦΕ μέσω του ATHENS FIAP EXHIBITION CENTER, που φέτος είναι αφιερωμένο στη φωτογραφία γυμνού, παρουσιάζει το έργο του Άγγλου φωτογράφου TIM PILE.

O Tim Pile MFIAP EFIAP/p είναι μέλος και δύο φορές πρώην πρόεδρος της Smethwick Photographic Society στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είχε σημαντική επιτυχία σε εκθέσεις FIAP και κέρδισε το EFIAP/p του το 2017 και το MFIAP το 2019. Το 2014 η εικόνα του «Gaze» κέρδισε το χρυσό μετάλλιο για την καλύτερη εικόνα στο 9ο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIAP.

Άρχισε να φωτογραφίζει μοντέλα το 2009 και να τεκμηριώνει τη φωτογραφία του το 2010 στο blog του timpile.co.uk όπου εξακολουθεί να κάνει μηνιαίες αναρτήσεις και μπορείτε να δείτε πολλές από τις εικόνες του, συμπεριλαμβανομένων των πρώιμων έργων του και όλων των διακρίσεών του.

Ο Tim Pile περοιγράφει το στυλ του ως παραγωγή εικόνων που «περιλαμβάνουν» ένα μοντέλο, αντί για εικόνες «του μοντέλου», και στοχεύει να ενσωματώσει το μοντέλο στο περιβάλλον.

Τα τελευταία χρόνια η πλειονότητα των εικόνων του αφορούσε ένα μόνο μοντέλο, τη Λούλου Λόκχαρτ. Κέρδισε υποτροφία της Ιρλανδικής Φωτογραφικής Ομοσπονδίας (IPF) το 2016 και MFIAP το 2019, με εικόνες αποκλειστικά της.

Ο Tim θα δείξει μια επιλογή από εικόνες που παράγονται με τον Lulu, εξηγώντας πώς βρίσκει τις τοποθεσίες του και τη μέθοδο εργασίας του για την παραγωγή των εικόνων του.

Η παρουσίαση θα γίνει τη Τετάρτη 17 Μαΐου στις 20:00 μέσω της πλατφόρμας του MICROSOFT TEAMS.

Για να συμμετάσχετε:

Όλα τα μέλη της ΕΦΕ θα λάβουν κανονικά πρόσκληση.

Οι φίλοι μας, που προσκαλούμε να την παρακολουθήσουν να μας στείλουν μέιλ στο office@efe.com.gr για να τους στείλουμε το λινκ της συμμετοχής.